Smartok ezrei lepik el hamarosan a fővárost

Szerző • 2015-08-25 • Hírek, Könnyű Smartok ezrei lepik el hamarosan a fővárost bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1134

Hamarosan végre elérkezik hozzánk egy tavaly óta várt program: idén kivételesen hazánkban, egészen pontosan Budapesten rendezik meg a 15. smart-világtalálkozót (Smart Times) augusztus 28. és 29. között. A szervezők több mint ezer smartot és csaknem háromezer látogatót várnak az ingyenes eseményre a világ több mint harminc országából – írja a Metropol.hu.

A 2015-ös budapesti Smart Times találkozó helyszínét a portugáliai esemény zárónapján jelentették be Az évente megrendezett esemény előzetes kísérőeseményekkel indul, már szerdától: Magyarország legszebb vidékeit ismerhetik meg az autós túrákon részt vevő érdeklődők.

A fő attrakcióknak és a legnagyobb összejövetelnek augusztus 28–29-én a Felvonulási tér ad otthont, ahol koncertek, táncos produkciók, DJ-k és silent disco szórakoztatja a látogatókat.

Pénteken 22.00 órától a Mary Popkids ad koncertet, szombaton 21.30-tól pedig az OMV szervezésében, a Smart Times záróeseményeként, a Biebers zenekar. A programokon ingyenes a részvétel.

A világtalálkozó keretében workshopokat is rendeznek, ahol különleges smart autókat is ki lehet próbálni. A legnagyobb látványosságot a cikkünk végére hagytuk: a szombati „smartparádén” ugyanis a részt vevő autók egymás után haladva tesznek meg egy nagyjából kétórás utat. Az autósok stílusosan a mogyoródi Hungaroringről indulnak, átszelik Budapestet, a végállomás pedig a Felvonulási tér lesz.

(Címlapkép: autosforum.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva