Soha nem hallott 4D hangkiállítás lesz Budapesten

Szerző • 2015-09-25 • Hírek, Könnyű Soha nem hallott 4D hangkiállítás lesz Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1710

A 4DSOUND kétnapos program kavalkád – melyet hangszobrászat, szakmai beszélgetések és zenei előadások színesítenek – kíséretében kínál egy új, eddig teljesen ismeretlen hangélményt az Art Quarter Budapestben október 16-án és 17-én, 19:00-tól éjfélig.

A nem mindennapi, már-már szürreális program kiterjed a térbeli technótól kezdve a szónikus meditáción át az interaktív hangművészetre, és ami a legfontosabb: fizikailag összeköti a nézőt az őt körülölelő térrel.

A hangok úgy közlekednek a térben, mint a fantomok. Vagy végtelenül messze, vagy intim közelségben mozognak a hallgató körül, fölött, alatt, közte – vagy éppen rajta keresztül. A közönséget a házigazdák bátorítják majd, hogy sétáljanak a hanghasábok körül, érintsék meg a hangvonalakat és menjenek át a hangból álló falakon – ez egy olyan esemény, amit nem lehet kihagyni.

4sound_bent

A 4DSOUND olyan művészekkel dolgozik, akik a térbeli hangzás szerepét tárják fel a zenében, művészetben és immerzív technológiában. A két nap során megismerkedhetünk Max Cooper, Murcof, Lázár Gábor, Thomas Vacquie, Marco Donnarumma, Marco Ciciliani, Marcel Wierckx és mások munkáival.

Jegyeket itt lehet vásárolni 3200 forintért.

Fotó: George Schroll

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva