Sorozatrablót fogott a BRFK Budapesten

Szerző • 2015-10-21 • Hírek, Közbiztonság Sorozatrablót fogott a BRFK Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1329

Egy férfi késsel a kezében négy helyszínen is halálra rémisztette az embereket Budapesten, de szerencsére nem szúrt meg senkit. A budapestiek ismét biztonságban vannak, hiszen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) őrizetbe vette a gyanúsítottat, és addig nem engedi el, amíg elszámoltatása le nem zárul.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető ”K. Károly”, Budapesten él, és ő volt az, aki október 19-én 11 óra 15 perc körül a XIV. kerületben, a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésében késsel megfenyegetett egy embert, aki ezek után készséggel odaadta neki a telefonját. A rabló akkor ismeretlen helyre szökött, és ott meghúzódott, de nem pihent sokáig, ugyanis fél egy körül ugyanabban a kerületben, a Bosnyák téren újra kiszemelt két áldozatot.

Tőlük is a mobiltelefonjukat vette el, ezúttal nem kést, hanem egy fegyvert, vagyis egy annak látszó tárgyat használt megfélemlítésre. ”K. Károly harmadik fellépése a X. kerületben, a Kőbányai úton található egyik gyorsétteremben volt, ezúttal két gyermekkorú sértettel a mosdóba vonult, ahol elkérte a mobiljaikat, majd távozott a helyszínről.
A gyanúsított a rendőrök szerint megalapozottan gyanúsítható egy negyedik rablással is, amelyet 21 óra 40 perc körül a XIII. kerületben, a Papp Károly utcában található benzinkúton követett el. Állítólag onnan pénzt lopott el.

A 29 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának és a Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói 23 óra 20 perckor elfogták és előállították.

Forrás: police.hu 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva