Sosem látott programokkal jön az Állatkertek éjszakája

Szerző • 2017-08-11 • Hírek, Közélet Sosem látott programokkal jön az Állatkertek éjszakája bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva526

Idén is megrendezik az Állatkertek éjszakáját, ami most érdekesebb lesz, mint bármelyik eddigi. A hagyományos bemutatók és vezetett séták mellett minden eddiginél több programmal, kulturális és zenei attrakciókkal várják a látogatókat augusztus 25-én.

A hatodik Állatkertek éjszakájához Budapestet és Budakeszit beleszámítva 12 hely csatlakozott, és minden egyes állatkertben lesz tűzzsonglőr-bemutató, játékos gyerekprogramok, kulturális programok és még koncertek is, természetesen a szokásos látványetetések mellett.

Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy aki kombinált jegyet vesz a Fővárosi Állatkertbe és a Tropicariumba, az nem csak augusztus 25-én este, de egész hétvégén meglátogathatja az állatokat, rovarokat, növényeket. Már csak azért is érdemes ezt kihasználni, mert a három nap alatt olyan programok lesznek, amik az év többi napján nem.

A Budakeszi Vadasparkban fáklyával kísérik a vendégeket a szakemberek péntek este, itt főleg az éjszakai élőlények életmódjáról, szokásairól és viselkedéséről lehet megtudni érdekességeket..Óránként kipróbálható lesz a Vakkaraván ügyességi pálya, és az interaktív játszópult is, ahol az érzékszerveiket tehetik próbára a látogatók.

A Tropicariumban meg lehet nézni, hogyan és mit esznek a kőhalak, az aligátorok, a murénák, a cápák, a ráják, a galléros gyíkok vagy a orrszarvú leguánok.

A Budapesti Állatkertben 23 helyszínen lesznek állatbemutatók és etetések, a Varázshegyben 12 program lesz, köztük LED show, jégszobrász- és tűzzsonglőr-bemutató, zenés programok, valamint homok- és festékanimáció is.

A részletes programokról és a nyitvatartási időkről az egyes intézmények honlapján tájékozódhatnak.

Fotó: zoobudapest.com

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva