Speciális cselgáncsverseny a Kassában

Szerző • 2015-11-10 • Hírek, Sport Speciális cselgáncsverseny a Kassában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva990

Immáron az idei második speciális cselgáncsversenyét rendezte meg a Kassa utcai iskola tornatermében a Magyar Speciális Olimpia Szövetség.

Amint Juhász József, a szövetség cselgáncs-szakágának a vezetője elmondta, vidékről a vártnál kevesebben érkeztek a kerületi viadalra, aminek részben a sok megbetegedés, részben pedig az országot a reggeli órákban betakaró köd volt az oka.

Akik azonban eljöttek a versenysorozat idei harmadik, egyben befejező állomására, azok jó, színvonalas küzdelmeket vívtak a felállított tatamikon.

A szakember elmondta azt is, hogy ezzel a versennyel nem ért véget a szezon, mert az MSOSZ sportolóira vár még egy, nem is könnyű megméretés.

December 6.-a és 10.-e között rendezik meg Szentpéterváron az Európa-bajnokságot, amelyen hat cselgáncsozó képviseli majd a színeinket. A most látott formák alapján bizakodó lehetek, bízom abban, hogy a júliusban Los Angeles-ben megrendezett speciális olimpia után Oroszországból is sikerekkel utazhatnak majd haza a versenyzőink – mondta a szakember.

Az MSOSZ következő versenyére november 10-én kerül sor a Hoker-Fagyas Gilice téri teniszpályáin.

bp18.hu, RF

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva