Sportízelítő a Sportkastélyban!

Szerző • 2014-09-12 • Család, Hírek, Programok, Sport, Szórakozás Sportízelítő a Sportkastélyban! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva995

Mindenkit szeretettel várnak az ősz legnagyobb kerületi sportbemutató eseményére a Sportkastélyba! A sportízelítőn kicsik és nagyok kipróbálhatják magukat a különböző sportágakban, részt vehetnek a vetélkedőkön, élvezhetik a műsorokat…

Az eredeti tervek szerint a Bókay-kertben rendezték volna meg szeptember 13-án, szombaton a Sportízelítőt, amelynek immáron negyedik alkalommal a házigazdája és a rendezője a kerületi önkormányzat.
Az időjárás azonban közbeszólt. Az előrejelzések szerint szombaton is esős, kedvezőtlen lesz az időjárás e szabadtéri rendezvény megtartásához. A szervezők példás gyorsasággal döntöttek: az idén a Sportkastély ad otthont az eseménynek. A látogatók ott ízlelhetik meg a sportot és a sportágakat.
Az ízelítő időpontja nem változott. 10 és 18 óra között várják a sportágakat megismerni, s az azok közül választani kívánókat. Esőmentes időszakok esetén a Bókay-kertbe tervezett szabadtéri programokra (többek között lovaglás, kutyás bemutató) a Sportkastély melletti területen kerül sor.

Sportízelítő

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva