Strandfoci és futsal – új szakosztályába toboroz az akadémia

Szerző • 2015-06-29 • Hírek, Sport Strandfoci és futsal – új szakosztályába toboroz az akadémia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1655

Strandlabdarúgó és futsal szakosztállyal bővült a Városgazda Utánpótlás Akadémia sportmenüje. Vasárnap már bemutatóedzést is tartottak a Bókay-kertben, további próbaedzések július 6-án, 8-án és 10-én 16 órától, nyári táborok pedig július 13-17, illetve a július 20-24 között lesznek. A labdarúgás szerelmeseinek a strandszezonban is paddog a labda – legyél te is akadémista, jelentkezz a táborokba!

A nagysikerű gyermeknap és strandnyitó után újabb jó hírrel szolgálhat a Városgazda Utánpótlás Akadémia, mivel a sportvállalkozás keretein belül hivatalosan is megnyitotta kapuit a Strandlabdarúgó és Futsal Szakosztály.

Ezzel a labdarúgás, az úszó- és küzdősport szakosztály mellet egy igazi beach-hangulatot idéző strandlabdarúgás vagy a méltán népszerű futsal várja a 7-15 év közötti sportolni vágyó fiatalokat.

futsal01_bent

A strandlabdarúgásról kevesen tudják, hogy nem csak önállóan, hanem kiegészítő sportként is egyaránt űzhető, játékos és technikás sport. A strandlabdarúgó játékosoknál alapvető követelmény az igen magas technikai és fizikai képzettség és állóképesség is. Ideális kombinációt alkot a Futsallal, ahol a hasonló pályaméret mellett, azonos játékos létszámmal a taktikai és technikai elemek kiválóan kombinálhatóak, egymásra építhetőek.

Kevesen tudják, hogy bár elsőre könnyűnek tűnik, a pálya egyenetlensége és a homok mélysége, és a mezítlábas játék miatt azonban speciális technikai felkészülést igényel. Igaz, ez a sport nyáron a leghangulatosabb, mégis az év bármely szakában űzhető. Például a Budapesten egyedülálló módon nemrég átadott, Bókay-kertben felépített strandlabdarúgó pályán, a Városgazda Utánpótlás Akadémia színeiben.

futsal_ughy_bent

A strandlabdarúgó és futsal szakosztály vezetője Szabó László, a Testnevelési Egyetem Sportmenedzsere, labdarúgó sportoktató, míg a vezető edző a nyolcszoros magyar bajnok és 110-szeres magyar válogatott játékos és csapatkapitány, Ughy Márk lett. A szakember mellett két további edző tevékenykedik; Ács Gábor, hatszoros magyar bajnok kapus és az UEFA B-licenszes Balogh Zsolt személyében.

Az új szakosztály szeretettel várja azon gyerek jelentkezését, akik kedvet éreznek a speciális strandlabdarúgás, vagy a kispályás futsal szépségének megismerésére. Próbaedzések július 6-án, 8-án és 10-én a Bókay-kertben, 16-17.30 közötti időszakban.

Amennyiben szívesen felfedeznéd a strandfoci és futsal izgalmait, jelentkezz a próbaedzések színhelyén személyesen a július 13-17, illetve a július 20-24 között tartandó nyári táborunkba vagy keresd szakosztályvezetőnket a 00-36-30-462-7944-es telefonszámon.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva