Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

Szerző • 2018-08-09 • Hírek, Közbiztonság Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1598

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A férfi július 7-én 4 óra körül Budapest II. kerületében, a Margit körúton előzmény nélkül ököllel arcon ütött egy gyalogost, majd többször bántalmazta.

Az elkövető 30-35 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas, rövid hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete pólót és térdig érő világos nadrágot viselt.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva