SZAC-győzelem a kerületi rangadón

Szerző • 2014-11-05 • Hírek, Sport SZAC-győzelem a kerületi rangadón bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva790

Sok gólt nem, izgalmat azonban annál többet hozott a 90 perc, amelyet végül az egységesebb, s jó passzban lévő SZAC nyert meg 1-0-ra, megérdemelten.

A kerületi fociősz (vagy tavasz) slágere minden szezonban a SZAC-PSK mérkőzés, amely mindig rangot ad, álljon bárhol is az egyik, vagy a másik gárda.

Így volt ez vasárnap is, amikor a Thököly úti műfüvön találkozott a két csapat.
Sok gólt nem, izgalmat azonban anál többet hozott a 90 perc, amelyet végül az egységesebb, s jó passzban lévő SZAC nyert meg 1-0-ra – megérdemelten.

Így állnak
A forduló után a SZAC továbbra is a harmadik helyen áll, 11 meccsből szerzett 23 pontjával, a PSK pedig a 12 találkozója során nyert 15 pontjával a 9. helyről várja a folytatást.

A megszokottnál több futással, gürcöléssel, kidolgozott, ám kihagyott, ordító helyzetekkel, tapintható feszültséggel, nem mindig a labdát kereső stoplisokkal, kapufákkal, mesteri szintre emelt időhúzással, két kiállítással, ebből is fakadóan nem könnyű bíráskodással ért véget a találkozó, amelyikről elmondható, soha rosszabbat.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva