Elismerő oklevelet kapott Szaniszló Sándor a Heim Pál kórházól

Szerző • 2020-06-30 • Hírek, Közélet Elismerő oklevelet kapott Szaniszló Sándor a Heim Pál kórházól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva305

A Semmelweis-napi ünnepségen a Heim Pál Kórházban kapott elismerő oklevelet Szaniszló Sándor a koronavírus járvány idején tett adományáért.

A polgármester azt írta Facebook-oldalán, hogy nagy megtiszteltetéssel és meghatódással vette át az elismerő oklevelet, amit a XVIII. kerület adományáért a Heim Pál Gyermekkorház nevében dr. Nagy Anikó főigazgató adott át.

“Nagyon komoly és súlyos helyzet van remélhetőleg most már mögöttünk és örülök, hogy hozzá tudtuk járulni a Gyermekkorház sikeres védekezéséhez. Ez azért is fontos mert a Heim Pál látja el kerületünk központi gyermekorvosi ügyeletét. Köszönetemet szeretném kifejezni az orvosok, nővérek és a korházi személyzet minden egyes tagjának a fáradhatatlan és áldozatos munkájukért, amit a mindennapokban folytatnak, különös tekintetettel az elmúlt hónapokban tett erőfeszítéseikért” – írta Szaniszló Sándor bejegyzésében.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva