Szavazzon az év legjobb jegyellenőrére

Szerző • 2016-01-07 • Hírek, Közélet Szavazzon az év legjobb jegyellenőrére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva948

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyedi, rendhagyó kampányt talált ki. A társaság az utasok segítségével keresi a tavalyi év legjobb jegyellenőreit. Összesen hat jelöltre lehet szavazni a BKK Facebook oldalán, 2016. január 17-ig.

Mindössze hatan vannak versenyben az “év ellenőre” címért, a BKK pedig rövid kisfilmmel mutatja be a jelölteket. A videókat január 5-től tették elérhetővé kétóránként.

A legszimpatikusabb ellenőrre 2016. január 17-én, vasárnap 12 óráig lehet szavazni a közlekedésszervező cég közösségi oldalán. Az elismerésben az a jegyellenőr részesül, aki a legtöbb szavazatot kapja az ügyfelektől, vagyis az utasoktól. Szavazni a „Tetszik” gomb megnyomásával lehet – az nyer tehát, aki a legtöbb „Like”-ot kapja a Facebookon.

„A jelöltek kiválasztása objektív, szakmai szempontok alapján történt” – írta a BKK kedden.

„A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, de a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. A versenyben részt vevő hat ellenőr mind különböző személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak” – tette hozzá a cég.

A szavazók közül 25 plüss villamost és 25 bögrét sorsol ki a BKK.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva