Szebb és virágosabb az Alacska úti körforgalom

Szerző • 2015-11-18 • Hírek, Zöld környezet Szebb és virágosabb az Alacska úti körforgalom bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1067

Önként vállalta át feladatként a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Kft. a fővárosi önkormányzattól a kerület két nagy közúti körforgalmának kertészeti kezelését, gondozását. A kertészetileg már elkészült Alacska úti körforgalmat kerületünk polgármestere, Ughy Attila és a Városgazda vezérigazgatója, Banyár László is megtekintette egy bejárás keretében.

A cél mindenképpen az volt, hogy a kerület forgalmas szakaszain az arra járókat esztétikusabb, rendezettebb látvány fogadja. Ennek keretében készült el október hónapban az Alacskai úti körforgalom környezetének rendbe tétele. A területen öntözőrendszert építettek ki a Városgazda munkatársai, a szerteburjánzó bokrokat kiszedték, pázsitot fektettek le és rengeteg színes árvácskát ültettek a helyükre. Középen formás díszbokrok koronázzák meg a szemet gyönyörködtető parkosított virágszigetet, amelyet folyamatosan locsolnak, ápolnak.

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva