Átadták a Szent György- és Szent Flórián-díjakat

Szerző • 2020-07-31 • Hírek, Közélet Átadták a Szent György- és Szent Flórián-díjakat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva313

Szent György-díjat és Szent Flórián-díjat, valamint dicsérő okleveleket és a kitüntetésekhez kapcsolódó jutalmakat, elismerő okleveleket, továbbá polgárőr tevékenységért elismerő okleveleket és jutalmakat adományozott Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának “Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” Közalapítványa. A közalapítvány kuratóriuma a közbiztonság területén végzett kiemelkedő munkára való tekintettel adta át az elismeréseket. Szent György-díjat kapott Korcz Benjámin rendőr törzsőrmestert, Szent Flórián-díjat kapott Szűcs Flórián tűzoltó hadnagy.

“Budapestnek, kerületünk az egyik legbiztonságosabb és legélhetőbb kertvárosa. Oltalmas életünkhöz a közrendvédelmi és katasztrófavédelmi szerveinknek kimagasló munkája járul hozzá.

Mindennapos, állhatatos, a közösségünkért végzett munkájuk elismerésre méltó. Ők azok, akik olykor saját testi épségüket is kockára téve fáradhatatlanul dolgoznak értünk. Megbecsülésünk jeléül rendőröket, tűzoltókat és polgárőröket tüntettünk ki a kerületért végzett értékes munkájukért.

Köszönet és tisztelet odaadó munkájukért!” – írta Facebook-bejegyzésében Szaniszló Sándor polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva