Szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart

Szerző • 2020-05-28 • Hírek, Közélet Szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva185

Karácsony Gergely főpolgármester a “Restart Budapest” címmel rendezett beszélgetéssorozat legújabb részén bejelentette, hogy a főváros a tervek szerint szeptember végig minden hétvégén átadja a rakpartot a gyalogos forgalomnak, és különböző programokkal várják majd az érdeklődőket, amint véget ér a járványhelyzet – olvasható az MTI-n.

A Főpolgármesteri Hivatal tudatta azt is, hogy a fővárosi tulajdonú Budapest Film vezetése a város minél több pontján szeretne júniustól kertmozikat létrehozni.

A város szabadtéri, zöld felületeinek használata és a közösségi filmnézés élménye júniustól egyidejűleg is lehetségessé válik. A Budapest Kertmozi program részeként sorra nyílnak meg a közösségi kertmozik, hogy a főváros lakói ne csak a közparkokat, hanem ezzel együtt a mozijaikat és a mozizás örömét is minél előbb visszakaphassák – írták a kommünikében.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva