Szeptemberben permetezik a platánokat a kerületben

Szerző • 2019-08-25 • Hírek, Közélet Szeptemberben permetezik a platánokat a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva554

Budapest XVIII. kerület közterületein 2019. szeptember 3-tól – szeptember 22 – ig (az időjárástól függően) platánfák és vadgesztenyefák permetezését végzik majd. A permetezés az éjszakai órákban történik, ezért kérjük az adott időszakban az ablakok bezárását, erkélyeken a használati tárgyak és az esetlegesen fogyasztásra szánt növények takarását.. A permetezés elvégzése sajnos erős zajhatással jár ezért előre is a lakosság elnézését kérik.

A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes, illetve az esetlegesen eszközökre (pl.: gépjármű) kijutó permetszer károsodást nem okoz. Élelmezésügyi várakozási idő: 21 nap. Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap (permetezést követően, felszáradás után a területre lehet menni)

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 70/324-5395, 76/507-454 telefonszámokon kérhetnek.

MUNKAVÉGZŐ: Zöfe Kft.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva