Szeptemberi Kóstoló: Hambihősök a grillbajnokok

Szerző • 2015-09-06 • Hírek Szeptemberi Kóstoló: Hambihősök a grillbajnokok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva923

A szombati nap főzőversenyének pörkölt kategóriájában a Kiss Mókus, a halételeknél a 18. GESZ 2. csapata, a grillben pedig a Hambihősök csapata hódította el a trófeát. A hagyományoknak megfelelően vasárnap a gyermek- és ifjúsági csapatok ragadnak fakanalat a Szeptemberi Kóstoló zárónapján.

Szeretünk főzni, és szeretjük próbára tenni konyhai tudásunkat – újra ez derült ki a Szeptemberi Kóstoló főnapján, szombaton. A reggeli eső sem riasztotta el a három kategóriában nevező versenyző csapatokat: 64 induló tette próbára a tudását bográcsos főzésben, grillezésben, illetve halételek készítésében.

Az említett reggeli eső – amely egyébként szokatlan ilyenkor, szeptember első hétvégéjén – a szervezőket, sőt a fellépőket sem lepte meg: minden program lement, és valamennyi megtalálta a közönségét. A Városgazda Utánpótlás Akadémia sportolói több alkalommal tartottak bemutatókat felkészültségükből, a sétautak mentén árusok kínálták portékáikat, a színpadokon pedig egymást váltották a a fellépők.

kostolo02_bent

A mai nap a gyerekek és a családok számára kínál érdekességeket. Reggeltől a tradícióknak megfelelően fiatal versenyzők főznek, közben a színpadon a korosztálynak megfelelő előadások, bemutatók zajlanak. A fellépők között ott lesz a kedvelt Moha bá’, Levente Péter, a napot és a fesztivált pedig az Anna and the Barbies zárja.

A szombati főzőverseny győztesei:

Pörkölt
1. helyezett: Kiss Mókusok
2. helyezet: a Bogrács Bújás csapata
3. helyezet: Bíró Drink Team

Hal
1. helyezett: a 18.GESZ 2. csapata
2. helyezet: a Városgazda Központi csapata
3. helyezet: a GESZ 1.

Grill
1. helyezett: Hambihősök
2. helyezet: Horváth Dániel és Barátai
3. helyezet: Jobbik Ifjúsági Tagozat „Miénk a jövő!”

Zsűri különdíja:
„Együtt főzünk”

Különdíjak:

a Városgazda HR: A legfinomabb káposztás étel
Zöld Sorompó Egyesület, a XVIII. kerület Önkormányzat és Polgármesteri Hivatalának csapata.

bp18.hu, K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva