Szépül a Vilmos Endre uszoda, felkészül a kastélydombi

Szerző • 2019-08-24 • Fejlesztések, Hírek Szépül a Vilmos Endre uszoda, felkészül a kastélydombi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva727

A Vilmos Endre Uszodában megújultak az uszodatérben található mellékhelyiségek. A kastélydombiban festeni fognak majd és korszerűsítik a világítást is. A hírről a varogazda18.hu számolt be.

A Városgazda18 Zrt. évről évre, szakaszosan korszerűsíti, szépíti az uszodákat, a Vilmos Endre Uszodában ennek köszönhetően nemrég újult meg teljesen két vizesblokk: új nyílászárókkal, burkolatokkal, kagylókkal, vécécsészékkel. Az uszodában a nyár folyamán további fejlesztések várhatóak, a medencetérben található összes ablakot kicserélik korszerű nyílászárókra. Kihasználva a nyári szünetet, a kerület egyik kedvenc tanuszodájában is dolgoznak majd a munkatársaink, hogy szebb és kellemesebb belsővel fogadhassa ősztől az úszóközönséget. A belső festés mellett az uszoda világítását is kicserélik LED világításra, így takarékosabbé és környezetbarátabbá válik majd az üzemeltetése.

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva