Szoros vereség Cegléden

Szerző • 2014-09-09 • Hírek, Sport Szoros vereség Cegléden bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1063

Nagy csatában szenvedett háromgólos vereséget a PLER-Budapest a Cegléd otthonában a bajnokság második fordulójában. A csapat ugyanakkor úgy érzi, javuló teljesítményt mutatnak. Képgaléria és beszámoló:

A bajnoki rajt előtt azt mondta Hutvágner István vezetőedző, hogy nem is a Balatonfüred elleni rajtot, hanem az idegenben sorra kerülő második fordulót tartja igazán fontosnak. Nos, a szakember csalódott, mert a csapat, igaz, nagy csatában, kikapott a vidéki ellenféltől, s így két fordulót követően egyelőre pont nélkül áll.

5

Az együttes többször is vezetett a 60 perc során, a félidőben is ikszre, 12-12-re állt a találkozó, aminek csak azért nem örülhettünk maradéktalanul, mert nem is egyszer, s nem is egy góllal vezettek már Hutvágner fiai. Ettől függetlenül az állás bizakodással tölthetett el mindenkit.

Clipboard94

Ezért is fájó, hogy a második rész hajrája nem sikerült jól. Pedig ekkor is a lőrincieknél volt az előny, ami az 50. percben fogyott el, 22-22 után.
Pedig még később is nyílt lehetőség a pontszerzésre. 26-24-nél, Auth kiállítását követően, nem sokkal a vége előtt, kimaradt egy ziccer, majd helyette a mi kapunkban kötött ki a labda… Így aztán ahelyett, hogy fej-fej melletti lett volna az utolsó perc, háromgólos vereséget szenvedett a csapat, s így várhatja a következő, az ugyancsak idegenbeli meccset, az Orosháza ellenit.

Férfi NBI, 2. foruló: Cegléd–PLER-Budapest 27-24 (12-12).

bp18.hu, Róth Ferenc

6

A játékosok nem érezték tragikusnak a meccset, bár benne lehetett volna a győzelem…

Pontszerzés nélkül, javuló játékkal – összegezte Bayer Tamara a PLER honlapján a ceglédi meccset.
“Nagy csatában, végül háromgólos vereséget szenvedtük a Cegléd otthonában, ám biztató játékot mutatott a PLER-Budapest legénysége.”

Clipboard96

Pontrablásban bízott Hutvágner István csapata a Cegléd felé vezető úton, hiszen az erőviszonyokat tekintve szombati ellenfelünk azon klubok közé tartozik, akikkel szemben nem lenne irreális elvárás a győzelem. Igaz, idegenben tavaly is csak kettőből egyszer sikerült nyerni, az viszont fontos momentumban, a rájátszás közepén volt. Ezzel a formulával talán most is kiegyeznénk, ha már a második fordulóban nem sikerült hazahoznunk a két pontot: pedig benne is volt a győzelem a találkozóban.

Clipboard95

Férfi NB I, 2. forduló – 2014. szeptember 6., szombat:
Cegléd, Városi Sportcsarnok. V: Bonifert, Oláh Ceglédi KKSE – PLER-Budapest 27-24 (12-12) Cegléd: Mojsilov, Nagy László, Bősz (kapusok) – Országh 3, Bányai, Tóth N. 2, Lászlai 2, Hódi 1, Hegedűs 1, Sipeki, Nikolicza 4, Lepsényi 3, Takács 2, Perisic 3, Antal, Bíró 6. Edző: Kökény István PLER: Kránitz, Váczi, Tóth (kapusok) – Bak 2, Kemény, Gyene 5, Kocsi 1, Leimeter, Vadkerti 2, Laurencz 10, Rédai 1, Auth 3, Bohács, Sinkovits, Tóth P., Stranigg. Edző: Hutvágner Isatván Kiállítások: 18, ill. 10 perc Hétméteresek: 1/1, ill. 4/3

Edzői szemmel

Hutvágner István: „A szerdaihoz képest már jobbik arcát mutatta a csapat. Azt gondolom, Jakub Mikita hiánya rányomja a bélyegét a játékunkra. Az ilyen szintű csapatokat otthon meg kell, hogy tudjuk verni majd.”

Clipboard97

Fotók: Tóth Noémi

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva