Szűrőbuszban lehet tesztelni a Liszt Ferenc repülőtéren

Szerző • 2021-04-24 • Egészség, Hírek Szűrőbuszban lehet tesztelni a Liszt Ferenc repülőtéren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva189

A 18. kerületben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I. terminál parkolójában várják tesztelésre a koronavírus gyanús betegeket egy mobil tesztközpontban. Az autóbusz április 26 és 30. között lehet teszteltetni reggel 9-től délután 17-ig.

Személyautóval jól megközelíthető helyszíneken segítik szűrőbuszok a koronavírus tünetekkel rendelkező emberek szűrését. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) oldalára feltöltött táblázatban lehet látni, hogy április 23. és 30. között hol lesznek a mobil tesztközpontok.

Fontos azonban, hogy kizárólag azokat tesztelik a szűrőbuszokon, akiknek Covid–19-gyanús tüneteik miatt a háziorvosuk már elrendelte a vizsgálatot, és a vizsgálatkérést a mentőszolgálat rendszerében rögzítették. A buszok a megadott napokon ( április 23. és 30. között) reggel 9-től délután 5-ig fogadják a betegeket. Azokon a helyszíneken, ahol időpontfoglalás van, ott a háziorvosok értesítik a mintavétel pontos időpontjáról az érintetteket.

Forrás: index.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva