Táborban is lendületben!

Szerző • 2014-08-27 • Egyéb, Hírek, Könnyű Táborban is lendületben! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1675

Nyáron is zajlik az élet a Minorex SE teniszpályán. A kerület Lendületbe Hozzuk! ingyenes lakossági sportprogramjának és a táboroknak köszönhetően a tenisz is kiemelt szerepet kapott a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei lakosok életében.

A Minorex SE immár a harmadik tenisztábort tudhatja maga mögött, ahol a gyerekek délelőtt és délután is egy-egy órás csoportos teniszoktatáson vehettek részt, illetve rengeteget játszottak és ütögettek a szabad pályákon. A több turnusban megtartott táborozás nagy sikert aratott a fiatalok körében. E mellett természetesen a felnőttek sem unatkoztak, hiszen számukra az ingyenes Lendületbe Hozzuk! program edzései nyújtottak szórakozási és mozgási lehetőséget.

tabor2

„A tenisz mellett a gyerekek sokat pingpongoznak, tollasoznak és időjárásfüggően elmentünk kirándulni, vagy uszodába is. Rossz idő esetén pedig irány a játszóház. A hét utolsó napján mindenféle sportversenyeket szervezünk, ahol az esti eredményhirdetésen mindenki kap valamit, hogy feltöltődve és boldogan térhessenek haza.” Nyilatkozta a táborról Paripás István edző, szervező és programvezető.

tabor3

A kerület ingyenes sportprogramjának köszönhetően pedig bárki kipróbálhatja a teniszt, sőt, rendszeres edzéseken is részt vehet a Minorex pályán, ahol profi edző segíti az egyik legnemesebb labdajátékkal való ismerkedést.

„Júliusban csatlakoztunk a 18. kerületi önkormányzat „LENDÜLETBE HOZZUK!” programjához. A meghirdetett időpontokban bárki ingyenesen vehet részt tenisz oktatáson és edzésen. Valaki kezdetektől fogva folyamatosan jár, valaki pedig csak egy-egy alkalomra jön, de majdnem mindig teljes a létszám. A kapacitás a szabad pályák függvénye, így mindenképpen szükséges az előzetes bejelentkezés, hogy az érdeklődő számára biztosítani tudjuk az időpontot.”

tabor4

Paripás István hozzátette az oktatás egy előzetes felméréssel kezdődik, ahol a jelentkező tudását nézik meg, hogy azonos tudású partnerhez kerüljön, és tudjanak egymással játszani. Szükség esetén felszerelést is biztosítanak, tehát nem jelent problémát, ha valakinek nincs ütője. 5 éves kor felett mindenkinek ajánlja az edző a teniszt, akár rendszeres sportolásra akár hobbiként, mert a test minden részét megmozgatja. Itt nincs idő gondolkodni a hétköznapi problémákon, koncentrálni kell, így remek kikapcsolódás, tehát a tenisz garantáltan lendületbe hoz.

TENISZ – „LENDÜLETBE HOZZUK!” – Ingyenes lakossági sportprogram

Minorex SE Tenisz (1183 Budapest, Thököly u. 5.)

Hétfőn és szerdán 17.00 órától – 18.00 óráig

Információ: Előzetes bejelentkezés szükséges!

Paripás István: +36-30/329-8958

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva