Táncoljon az ebédidejében az Orbit Lunch Beat-en!

Szerző • 2015-08-29 • Hírek, Könnyű Táncoljon az ebédidejében az Orbit Lunch Beat-en! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1018

Az egyórás ebédszünetben a nyári fesztiválok hangulatát élhetik át, akik a munkahelyi menza helyett az Orbit Lunch Beat valamelyik állomását választják. Szeptember 3-tól két hónapon át nyolc csütörtökön, különböző budapesti helyeken zenészek adnak élő koncerteket az ebéd mellé – olvasható az est.hu-n.

Az Orbit Lunch Beat programsorozatnak köszönhetően két hónapig minden csütörtöki ebédszünetünk (és ezáltal az egész napunk) teljesen más lehet, mint a többi. A svéd eredetű kezdeményezés koncerteket kínál, szokatlan időpontban: délben. A zenét élőben adják elő a híres magyar zenekarok, minden héten más és más helyszínen.
A Lunch beat első állomása a Westend City Center B2-es parkolójában lesz, 12.30-tól – ekkor a Deniz pörgeti fel a szürke hétköznapot 

„A rendezvénynek megvannak a saját szabályai. A legfontosabb, hogy aki túl fáradt a tánchoz vagy a munkáról akar beszélgetni, az inkább menjen máshová ebédelni! Ez az egyórás ebédszünet a kikapcsolódásról szól. A tapasztalatok szerint a Lunch Beat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek” – mondta Rudi Péter, az Orbit Lunch Beat szervezője.

tanc1_bent
 
A résztvevőknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak. Az Orbit Lunch Beat 900 forintos belépődíja egy szendvics és egy üdítő árát foglalja magában, tehát a dolgozók nem maradnak étel nélkül. A koncertért nem kell külön fizetni, a belépők pedig a helyszínen kaphatóak majd, déltől.  
Svédországban találták ki először
 
A svéd Molly Ränge öt éve egy stockholmi mélygarázsban rendezte meg az első ilyen bulit 14 vendégnek. Egy évvel később már 600-an táncoltak ebédidőben, a Lunch Beat pedig meghódította az egész világot. Az első ilyen kísérlet Budapesten, 2012-ben volt először egy Huba utcai irodaházban.
 
A nyitó buli utáni teljes programtervezetet az est.hu cikkében végig lehet olvasni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva