Tanítás közben gyakorlatoztak a tűzoltók az Eötvös iskolában

Szerző • 2019-05-23 • Hírek, Közélet Tanítás közben gyakorlatoztak a tűzoltók az Eötvös iskolában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva608

A 18. kerületi Eötvös iskolában tanóra közben gyakorlatoztak a tűzoltók többedmagukkal, így realisztikusan tudták szimulálni, mi történhet akkor, amikor tűz üt ki az épületben.

Az iskolához az LKPCS-ÖTE 4 járműve 15 fővel, a Searc and Rescue Dög Team 2 fővel és 2 keresőkutyával, a XVIII kerületi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a XIX kerületi hivatásos tűzoltói lettek riasztva egy “éles gyakorlathoz”.

“Az esemény gyakorlatként szolgált, az iskola igazgatón kívül csak néhány pedagógus tudott akik segítettek, így meglepetésként érte a tanulókat és a személyzet valamely tagját és realisztikusan tudtuk szimulálni a valós helyzeteket.” – olvastuk a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte Facebook-oldalon.

“Megérkezésünk után az érintett útszakaszt lezártuk, a helyszín biztosítását megkezdtük és az iskola kiürítését megkezdtük. Kutyáinkkal készenlétben vártuk a hivatásos erők megérkezését, akik a “lángokat” eloltották. 2 fő az iskolában rekedt őket speciális keresőkutyák találták meg.” – írták.

“Szép munka, profi gyakorlat volt!” – tették hozzá

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva