Tanulja meg a kés elleni védekezést Budapesten

Szerző • 2015-10-22 • Hírek, Sport Tanulja meg a kés elleni védekezést Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva850

A világon sajnos egyre több a késes támadás, fenyegetés és gyilkosság. Habár hazánkban jó a közbiztonság, nem árt, ha mindenki megtanulja, hogyan védheti meg magát egy erőszakoskodóval szemben – főleg akkor, ha annál kés van. Ebben kívánnak segítséget nyújtani azok a neves magyar harcművészek, akik kés elleni védekezési technikákat oktatnak az érdeklődőknek november 21-én, a VII. Amatőr késharc és önvédelmi szeminárium elnevezésű rendezvényen.

Az eseményt a Magyar Közelharc- Kézitusa Szövetség rendezi majd Budapesten, melynek célja egy olyan szakmai találkozó megteremtése, ahol a versenyzők összemérhetik erejüket, ügyességüket és technikai felkészültségüket, a hazai küzdősport, harcművészeti és hagyományőrző csapatok részvételével.

A HASE Közelharc – Kézitusa Szakosztály által szervezett rendezvényen három versenyszámot is meghirdettek: önvédelmet (alap és emelt szinten), késharc küzdelmet (szintén alap vagy emelt szinten), illetve “túlélést”.

Aki versenyezni szeretne ezekben a számokban, az november tizenhatodikáig jelezheti szándékát. Az első három helyezett értékes díjakban részesül, melyeket az esemény egyik kiemelt támogatója ajánlott fel.

Azok a nézők, akik fontosnak tartják, hogy megtanuljanak a késekkel szemben védekezni, azoknak a műfaj hazai kiemelkedő harcművészei oktatást tartanak. A szeminárium részvételi díja külsősöknek ötezer forint.

A rendezvény helyszíne: 1135 Budapest, XIII. ker. Tüzér u. 56. (Honvéd Küzdősport Centrum)

Elérhetőség:
Dr. Zöllei Zoltán versenyigazgató ( 20 ) 433-9752
zollei.zoltan@gmail.com
info@kozelharc-kezitusa.hu
A nevezési lapok, a részletes programterv és minden fontos információ megtalálható a szervezők weboldalán.
Fotó: http://blog.hidegfem.eu/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva