Tavaszi hétvégénk lesz – visszatér a 20 fokos meleg

Szerző • 2019-03-28 • Hírek, Könnyű Tavaszi hétvégénk lesz – visszatér a 20 fokos meleg bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva502

Az utóbbi hetekben megszokhattuk, hogy a hétköznapok hidegebbek, viszont a hétvégén nagyon szép kirándulóidő van, sok napsütéssel. A mostani hétvégén is hasonló időjárásra számíthatunk.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken a napsütést északkelet felől felénk húzódó fátyolfelhők és kisebb gomolyfelhők zavarhatják, de csapadék nem várható. Keleten, délkeleten és délen élénk lökések kísérhetik az északi-északkeleti szelet. Hajnalban kevesebb helyen fog fagyni, délután 13-18 fok várható.

Szombaton a napsütést csak időnként zavarhatják felhők, csapadéktól nem kell tartanunk. Élénk széllökések már csak helyenként keleten, északkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Vasárnap szinte zavartalan napsütésben, igazi kirándulóidőben lesz részünk, a légmozgás sem lesz jelentős. A csúcshőmérséklet országszerte 20 fok körül alakul.

Fotó: Pixabay

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva