Tegyük széppé kerületünket – pályázat

Szerző • 2015-04-08 • Hírek, Zöld környezet Tegyük széppé kerületünket – pályázat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva935

Az önkormányzat “Szebb, virágosabb kerületünkért” címmel hirdet pályázatot a 18. kerület lakói és civil szervezetek részére. Cél: hogy minél többen díszítsék virágokkal környezetüket.

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzat pályázatot hirdet a kerület lakói, civil szervezetei részére.

Pályázati kategóriák:

1.) A legszebb virágos lakótelepi előkert kialakítása, tisztasága
2.) Családi házak előtti közterület, – kerti virág kiültetése-, tisztasága
3.) Lakótelepi erkélyek, ablakok virággal való díszítése
4.) Legszebb, legvirágosabb utcaszakasz kialakítása
5.) Intézmény udvarok virágosítása

A pályázatok elbírálásának módja:

A pályázatok elbírálását a kerületi civil szervezetek és a Műszaki Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportja végzi. A pályázatok értékelése kategóriánként történik.

A pályázat beadásának határideje: 2015. május 8. 12.00. óra.

A pályázatot 1 példányban kell benyújtani a Budapest Főváros XVIII. kerület Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban. További információ kérhető a Műszaki Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportjának munkatársaitól a 296-1423-as telefonszámon vagy személyesen ügyfélfogadási időben. Egy pályázó csak egy kategóriában pályázhat. A megadott határidőn túl beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

Adatlap kitöltési információk:

Az 1. kategóriában egy lépcsőház csak egy pályázatot adhat be, amennyiben egy lépcsőházból több pályázat érkezik, azt egy pályázatnak tekintjük.
A kisebb (családi ház jellegű) társasházak a 2. kategóriában nyújthatnak be pályázatot.
Minden kategóriában kell vázlatrajzot mellékelni, valamint bemutatni a pályázó által végzett egyéb környezetvédelmi tevékenységet is. Ezek hiányában, valamint hiányosan kitöltött adatlap esetén a pályázat érvénytelen.

A pályázati helyszínek értékelését a bíráló bizottság folyamatosan végzi. A díjazásra várhatóan 2015. őszén kerül sor. A pályázókat levélben értesíti az önkormányzat arról, hogy az egynyári virágokat milyen időpontban, és hol vehetik át.

Az egynyári virágosztáson csak azok jelentkezését várják, akik a Polgármesteri Hivatal által megadott időpontban a növények elszállításáról gondoskodni tudnak. A növények kiszállítására és megőrzésére nincs lehetőség.

A pályázati adatlapot és más információkat ide kattintva tölthet le!

(Címlapkép: deviantart.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva