Tehervonatok ütköztek Budapesten

Szerző • 2020-10-07 • Hírek, Könnyű Tehervonatok ütköztek Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva189

Tehervonat ütközött álló tehervonatnak szerdán hajnalban az összekötő vasúti híd és a Ferencváros állomás közötti pályaszakaszon, emiatt szünetel a vasúti forgalom Ferencváros és Kelenföld között. A balesetben két teherkocsi kisiklott, személyi sérülés nem történt. Egyébként mindkét tehervonatot magántársaság közlekedtette. A műszaki mentés várhatóan szerda estig tart, addig ideiglenes közlekedési rendet vezetnek be. A pécsi vonal InterCity vonatai, a hegyeshalmi vonal távolsági vonatai, az S36-os és G43-as elővárosi járatok fővárosi végállomása Kőbánya-Kispest helyett Budapest-Kelenföld állomás. A reggeli órákban ezeken a vonalakon és járatoknál késésekre kell számítani.

Hajnali 5 órától a vasúti jegyek, bérletek, utazási igazolványok a BKK járatain felhasználhatók egyes szakaszokon: az M4-es metrón a Keleti pályaudvar és Kelenföld vasútállomás között, az M3-as metrópótlón Kőbánya-Kispest és Népliget között, valamint az 1-es villamoson Népliget – Ferencváros vasútállomás – Kelenföld vasútállomás megállóhely között.

Forrás: MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva