Tehetségek a színpadon – Ki mit tud? a Kondorban

Szerző • 2015-10-29 • Hírek, Közélet Tehetségek a színpadon – Ki mit tud? a Kondorban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva861

Jó hangulatú Ki mit tud? versennyel kezdődött meg az idei Kerületi Diákhetek rendezvénysorozat a Kondor Béla Közösségi Házban. Az általános és középiskolás tanulók mellett a felnőttek gimnáziumából is érkezett versenyző. A színpadon egymást követte zene,ének, tánc és próza, de különlegességként volt karate bemutató formagyakorlat is.

A fellépők teljesítményét szakértő zsűri bírálta el. Császár Bíró Lilla, a közösségi ház igazgatója, Draskóczy Zoltán gitárművész, a Pestszentimrei Közösségi Ház művészeti vezetője, és Vörös Árpád táncpedagógus, a Tébláb Alapfokú Művészeti Iskola vezetője a produkciók értékelésekor többször is hangsúlyozta, hogy túl a mutatott teljesítményen, önmagában az is elismerésre méltó, hogy valaki kiáll a színpadra és közönség előtt szerepel.

A rendezvényt Galgóczy Zoltán alpolgármester nyitotta meg, aki külön köszöntötte Grünvald Máriát, a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziumának igazgatóját, a Kerületi Diákhetek ötletgazdáját.

Mindannyian büszkék lehetünk erre az 1996 óta élő programsorozatra, amelynek keretében a kerületi iskolások rendre megmutathatják, hogy mennyire tehetségesek, legyen szó versmondásról, énekről, táncról vagy bármilyen produkcióról. Ugyancsak érdekesnek ígérkezik a felnőttek gimnáziumának történelemversenye is, nem beszélve a számos sportversenyről, köztük a röplabda és a kispályás foci bajnokságokról – mondta rövid megnyitó beszédében Galgóczy Zoltán.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva