Teljes gőzzel a sportért – van még hely a Városgazda csapatában

Szerző • 2015-10-09 • Hírek, Sport Teljes gőzzel a sportért – van még hely a Városgazda csapatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1959

A Városgazda Utánpótlás Akadémia szakosztályai már nagyüzemben nevelik a tehetségeket és folyamatosan várják az új jelentkezőket, akik kedvet kaptak a focihoz, futsalhoz, úszáshoz, vízilabdához, küzdősporthoz vagy szabadidősporthoz.

Az akadémia küzdősport szakosztálya három szakággal is (kyokushin karate, thai-boksz, valamint ökölvívás) jelen van a kerületben, s várja a harcművészet iránt érdeklődőket a Vilmos Endre Sportcentrumban.

kuzdplak_bent

Szabadidősport szakosztály szintén többféle mozgási lehetőséggel – így zumba, alakformáló torna, gerincjavító torna, jóga, hangvillás relaxáció, baba-mama torna, gyermek torna stb. – fogadja a kicsiket és nagyokat edzéshelyszínein.

szabadplak_bent

A labdarúgó szakosztály egészen öt éves kortól leány és fiú gyermekek csatlakozására számít edzésein, ahol kiváló infrastruktúra mellett, magas szakmai színvonalon folynak az edzések, Kiss László, harmincháromszoros magyar válogatott labdarúgó szakmai irányítása mellett.

labdarugplak_ben

Futsal és strandlabdarúgó csapatunk szintén fiú- és leány gyermekek jelentkezését várja edzéshelyszínein, hogy Ughy Márk válogatott strandlabdarúgó nyomdokaiba lépve elsajátíthassák az „ollózást” vagy ha ez még nem is megy, de labdarúgó technikájukat erősítsék.

futsalplak_bent

Felnőtt futsal csapatunk az NBII-es bajnokságban jelenleg az előkelő 4. helyen áll, s minden második héten pénteken a Lőrinci Sportcentrumban este kilenc órától bajnoki mérkőzéseket játszik, s számít a kerület bíztatására! A nagy meccset megelőzően az utánpótlás gyermekek bizonyítják be hétről hétre, hogy hamar létjogosultságuk lesz a felnőttek között.

Az úszó és vízilabda szakosztályok az uszodáinkban várják a vizes sportok iránt elkötelezett gyermekek jelentkezését, hogy minél több Darnyi Tamást, Egerszegi Krisztinát vagy éppen Benedek Tibort nevelhessenek ki szárnyaik alatt.

uszoplak_bent

Heti program:

Úszás: folyamatos oktatás mindhárom uszodánkban, felvilágosítás a helyszínen.
Labdarúgás: Bozsik tornák. Október 10. 13 óra U12-U13 csapatoknak, 18. ker. Táncsics Mihály u. 53. Október 11. 12 óra U10-U11 csapatoknak, 4. ker. Fiumei u. 1-3. és 12. ker. Csörsz u. 2-4.
Küzdősport: folyamatos edzések a Vilmos Endre Sportcentrumban. Felvilágosítás a helyszínen.
Vízilabda: Heti hat edzésen várják a sportolókat, új érdeklődőknek a Vilmos Endre Uszodában 18.45-kor.

vizilabplak_bent

Szabadidősport: Vilmos Endre Sportcentrumban: szerda 9 óra gerinctorna, 16 óra gyermektánc. Csütörtök: 9 alakformáló, 10 óra baba-mama torna, 11 óra senior torna, 17.30 köredzés. Péntek: 9 gerinctorna, 16 óra gyerektánc. Sportkastély: szerda 20 óra alakformáló torna. Bókay kert: szerda 6 óra jóga, 9 óra gerinc torna, 10 óra hangtálas relaxáció. Csütörtök: 18 óra zumba, 19 óra jóga. Péntek 9 óra jóga, 10 óra hangtálas r., 16 óra alakformáló torna, 18 óra jóga, 19 óra lia dance.
Futsal és strandfoci: október 9. 20 óra PCSLE – Városgazda U.A. NB II-es, felnőtt, férfi, futsal bajnoki mérkőzés.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva