Tenisz: világsztárok játékos versenye Budapesten

Szerző • 2015-09-26 • Hírek, Sport Tenisz: világsztárok játékos versenye Budapesten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1277

November 24-én a Papp László Arénában rendezik a tenisz legnagyobb hazai ünnepét, a Tennis Classics-t, ami különleges újítással próbál „ász” lenni.

A rendezvény alapítója, Taróczy Balázs idén már a nyolcadik eseményt szervezi, nem is akárhogy: a programba valódi versenyhangulatot csempésztek.

„Az ötletet egy tavaly bevezetett, azóta világszerte szenzációs sikert arató kezdeményezés adta. Az International Premier Tennis League (IPTL) remekül ötvözi a bemutató mérkőzések és a valódi versenyek hangulatát, miközben az egészet keretbe foglalja a bajnoki rendszer. Mi sem jobb bizonyíték a sikerre, mint, az, hogy idén már öt csapat mérkőzik egymással” – vázolta az újítás lényegét Taróczy.

Az IPTL-ben a csapatokat élvonalbeli férfi és női játékosok, valamint egykori teniszlegendák alkotják. Egy mérkőzés öt találkozóból áll: férfi egyes, női egyes, férfi páros, vegyes páros, „legendák” férfi egyes, ahol a több játékot megnyerő csapat győz.

Az idei Tennis Classics egyik csapatát Grand Slam bajnok Marin Cilic, míg a másikat a francia Richard Gasquet, a mezőny egyik legtechnikásabb játékosa vezeti. Említettük, hogy az eseményen nők is szerepelnek majd, és örömmel mondhatjuk, hogy egy magyar világsztár, Babos Timi is helyet kapott az IPTL-en. Ő a Team Cilic-et erősíti.

Névjegy
Tennis Classics, 2015, november 24.
A belépőjegyek 16 000 / 12 000 / 9 000 / 7 000 / 5 000 és 3 000 Forintos áron kaphatóak a Ticket Express hálózatában, vagy online a www.tex.hu oldalon.
Az eseményre jegyet vásárlók között a Tennis Classics együttműködő repülőtársaság partnere, az Air France jóvoltából a helyszínen 2db Budapest – Párizs repülőjegyet sorsolnak ki.

Fotó: http://static.guim.co.uk/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva