A kerületben annak a vendéglátóhelynek is lehet terasza, ahol még nem volt

Szerző • 2021-04-22 • Hírek, Közélet A kerületben annak a vendéglátóhelynek is lehet terasza, ahol még nem volt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva175

A kormány rendelkezésében foglaltak szerint három és félmillió beoltott elérése után megnyithatnak a vendéglátóipari egységek teraszai. Ennek értelmében 2021. december 31-éig nem kell közterület-használati díjat fizetni a vendéglátó üzletek teraszai után. A 18. kerületi önkormányzat még egy plusz kedvezménnyel segít: Azok az üzlettulajdonosok is nyithatnak teraszt, akik eddig nem üzemeltettek ilyet és természetesen a közterület-használati díjmentesség rájuk is vonatkozik – erről Szaniszló Sándor polgármester tájékoztatott Facebook oldalán.

“Ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint írásban kezdeményezni a terasznyitási szándékukat a polgarmester@bp18.hu e-mail címen. Az a célunk ezzel az intézkedéssel, hogy a kerületi Önkormányzat lehetőségeihez mérten maximálisan hozzájáruljon a járványhelyzet utáni újraindulás sikeréhez” – írta a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva