Tibeti hangtálas relaxáció a Vilmos Endre Sportcentrumban

Szerző • 2017-11-14 • Hírek, Programok Tibeti hangtálas relaxáció a Vilmos Endre Sportcentrumban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva369

A Vilmos Endre Sportcentrum tükrös termében november 18-án 16 órától tartják ezt a különleges, meditatív foglalkozást, melyen a részvétel 1500 forint és előzetes bejelentkezés szükséges. Részetek a cikkben!

A tibeti hangtálak hangja és rezgése hatására, testünk ellazul, a feszült, fáradt idegrendszer megnyugszik, a test és a lélek megpihen. Mivel szervezetünk 80 %-a víz, a hangtálakból előhívott rezgések bejutnak és végigáramlanak a testben.

A hangfürdő teljesen átmossa az energiáinkat, sejtszinten és tudatalatti szinten tisztít, és energiával tölt fel. Feloldódnak lelki terheink, belső feszültségeink, szorongásaink, félelmeink, teljesen feltöltődünk, boldogságérzet árad szét bennünk és helyreáll a belső egyensúly.

Hangterápiával megváltoztatható a hangulatunk, a gondolataink, az energiarendszerünk és ezáltal változik az egész életünk…

Mivel a terem korlátozott befogadóképességű, előzetes regisztráció szükséges az alábbi elérhetőségeken:

Takács Szilvia hangtál terapeutánál a 06-30-88-40-645-ös telefonszámon,
Blocosz Adrienn szakosztályvezetőnél a 06-30-555-2156-os telefonszámon vagy a blocosz.adrienn@varosgazda18.hu e-mail címen.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva