Tisztul, szépül a Havanna

Szerző • 2014-08-23 • Egyéb, Fejlesztések, Hírek, Zöld környezet Tisztul, szépül a Havanna bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1077

Kiss Róbert önkormányzati képviselő bátran állítja: talán soha nem volt ennyire tiszta a lakótelep, mint manapság. Valóban, szemmel látható a rendezettség, a gondoskodás.

– A rendszeres kertészeti bejárásoknak, amelyeket a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. munkatársaival végzünk, valamint a lakók odafigyelésének, környezettudatosságának köszönhetően sokkal élhetőbb, szebb lett a lakótelep Kondor Béla Közösségi Ház felőli része – magyarázta a 6. számú egyéni választókerület fideszes képviselője.

1

A kerítéscsiszolók: Havas Zoltán és Kiss Róbert az Eszterlánc Óvoda pályázati pénzből történő felújításának munkálatai közben.

Természetesen szó sincs önelégültségről, hisz Kiss Róbert tisztában van azzal, hogy bőven akad még tennivaló. Nem utolsósorban némely fejekben is elkél a nagytakarítás. A legnagyobb gondot ugyanis a társasházak elő-, illetve hátsó kertje, pontosabban az oda dobált háztartási hulladék okozza. Szomorú tény, hogy egyesek egész egyszerűen az ablakon dobják ki a szemetüket, jócskán adva pluszmunkát a Városgazda kertészeti szakembereinek.

szorgos kezek a Föld Napján

Szorgos kezek a Föld Napján

Rajtuk és a lakókon kívül Kiss Róbert is többször lapátot ragadott, legutóbb a Csontváry utca 23. számú ház előkertjének rendbetételekor.
– Megnyugtató, hogy az efféle közös kertészkedés ötlete minden esetben az ott élőktől származik – hangsúlyozta a képviselő.
Rendszeresek a zöldfelületekkel kapcsolatos lakossági kérések, amelyeket a Városgazda Zrt. munkatársai a lehetőségeikhez mérten igyekeznek teljesíteni. Igyekezetüket pompásan tükrözik a virágágyások. Persze a tarka virágok a gondnokok és a lakók keze munkáját is dicsérik. Lám, mire képes az összefogás…

1

bp18.hu, DIA

És az újabb jó hír: ITT KAP HELYET A POSTA:

2

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva