Több holttestet is találtak Budapest utcáin

Szerző • 2016-02-05 • Hírek, Közbiztonság Több holttestet is találtak Budapest utcáin bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1067

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 5-én 0 óra 53 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Budapest XV. kerületében a Késmárk utcában egy személygépjármű kigyulladt. A katasztrófavédelem munkatársai a gépjármű oltását megkezdték és abban két megégett emberi holttestet találtak.

A rendőrök a helyszínen a szükséges intézkedéseket és eljárási cselekményeket megtették, helyszíni szemlét és halottszemlét tartottak. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Egy másik kerületben péntek kora délután – tehát fényes nappal – egy ismeretlen férfi holtteste feküdt az úttesten, a budapesti Mária téren, alig húsz méterre az első kerületi Batthyány Lajos Általános Iskola bejáratától. A Bors munkatársának érkezésekor egy rendőrautó és három egyenruhás őrizte a halottat, akit egy fekete zsákkal takartak le. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a tanulók fedetlenül látják a férfi testét, de ez szerencsére nem történt meg.

Forrás: MTI és Borsonline.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva