Tolvajokat keresnek a kőbányai rendőrök (VIDEÓ)

Szerző • 2018-09-14 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Tolvajokat keresnek a kőbányai rendőrök (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1701

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő és a férfi azonosításához, akik egy táskát loptak el a benne lévő pénzzel együtt. Segítsünk nekik!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő és egy férfi 2018. augusztus 29-én 17 óra 30 perc és 20 óra között egy kőbányai üzletből ellopott egy táskát, a benne lévő pénzzel együtt.

A férfi 25-30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű, fekete-fehér mintás baseballsapkát, fekete pólót, szürke rövidnadrágot és fekete cipőt viselt.

Társa 30-35 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és fekete-szürke mintás nadrágot viselt.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva