Traffipax a 18. kerületben – fotós napok jöhetnek

Szerző • 2015-02-12 • Hírek, Közlekedés Traffipax a 18. kerületben – fotós napok jöhetnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2684

A BRFK előre bejelentett mérési térképe alapján a következő napokban szinte egy autós sem tudja majd elkerülni a mérőpontokat a 18. kerületben. Tessék körültekintően és szabályosan vezetni!

Február első hete is mérésekkel indult a 18. kerületben, de a következő napokban szinte nem lesz olyan időszak Pestszentlőrincen és Pestszentimrén, amikor ne települjön ki valahová a traffipax.

Ahol nagyon kell figyelni:

Február 12-én már reggel 7-kor figyelni kell a Gyömrői úton, később az Üllői utat is kamera fogja pásztázni, délután az Alacskai útra települ ki a mérőautó.

Pénteken, február 13-án az Alacskain kezd a meseautó, onnan a Nagykőrösire, később a Lőrincire parkol le.

A hétvégén, február 14-én és 15-én a Felsőcsatári és a Királyhágó útra is ellátogat a kocsi, de megjelenik majd ismét a Gyömrőin, Nagykőrösin és a Nemes utcában is.

Jövő hétfőn, február 16-án Margó Tivadar és a Cziffra György utcákba látogat a traffipax, a napot pedig a Teleki utcában zárja.

Február 17-én is a Teleki utcába települ ki a mérőállomás, majd több napra elhagyja kerületünket, hogy aztán február utolsó hetében még visszatérjen.

A részletes budapesti traffipaxtérképet ide kattintva böngészgetheti.

(Címlapkép: infomovar.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva