Ughy Attila talált macskái gazdát keresnek!

Szerző • 2014-07-21 • Egyéb, Hírek, Könnyű, Polgármester Ughy Attila talált macskái gazdát keresnek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2106

A polgármester, Ughy Attila Online fogadóórája után tette közzé az alábbi felhívást a Facebook oldalán. Négy kormos kiscica beköltözött hozzá, ez viszont sérti a rangidős saját cicus érzéseit, így szívesen magához venne egy-egy csöpp kiskölköt, jelentkezzen a polgármester úrnál a Facebookon.Íme a levél:

Kedves Kerületiek!
Nagyon köszönöm, hogy az ötödik ONLINE FOGADÓÓRÁN is jelen voltak. Remélem – ahogy máskor is… – most is tudtam segíteni, és hasznosnak találták a közvetlen kapcsolatot. Tegyék ezt máskor is.
És most a meglepetés… Beköltözött a kertembe négy “májusi” fekete kismacska…, és ezért Rudolf, az én régi cimborám (a First Cat) márcsak kétnaponta jár haza sértődötten fél deci tejet lefetyelni…
Nem szeretném, ha a barátságunk tönkremenne, ezért most felhívást teszek: segítsenek nekem és a kóbor kis kölökcicáknak.
A négy gézengúz gondos gazdira vár, így, aki szeretné befogadni őket, kérem, jelezze!!! Remélem, hamar megtalálják az új gazdijukat!

kismacsek

kismacsekok

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva