Új ablakokat kaptak

Szerző • 2018-11-29 • Hírek, Közélet Új ablakokat kaptak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva387

Valamennyi nyílászárót kicseréltette az önkormányzat a Gloriett lakótelepen lévő Napraforgó óvodában. A jelentős üvegfelülettel rendelkező épületen közel hetven régi, elavult ablakot és ajtót váltottak fel az új, műanyagtokos nyílászárók.

Az épületbe belépve már a folyosókon is érezhető a kellemes meleg. Az ablakok jól szigetelnek, és legtöbbjük bukó-nyíló funkcióval rendelkezik, aminek segítségével a szellőztetés is könnyebben megoldható.

Nagyon örülünk, hogy az önkormányzatnak sikerült megvalósítania önerőből ezt a csaknem 13 millió forintos beruházást. Az intézményben összesen 68 ajtót és ablakot cseréltek ki – mondta el Galgóczy Zoltán alpolgármester.

A felújításnak köszönhetően az épület hővesztesége jelentősen csökkent, ezzel együtt a fűtésszámla is jóval alacsonyabb a korábbinál. Ebben az óvodában is folyamatosak a fejlesztések. Tavaly például a hideg- és a melegvíz-csövek cseréjét sikerült megoldani. Összességében elmondható, hogy továbbra is épülnek, szépülnek az óvodáink. Hamarosan szeretnénk átadni a Lurkó-liget óvoda felújított helyiségeit, és a Kerekerdő óvodában kialakított sószobát, illetve az új játékszobát.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva