Új kosárlabdapalánkokat hozott a Mikulás a Piros iskolának

Szerző • 2015-12-07 • Hírek, Közélet, Videók, Videók a tizennyolcból Új kosárlabdapalánkokat hozott a Mikulás a Piros iskolának bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva867

Két új mini kosárlabdapalánkot kapott a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola. A sporteszközöket az intézmény saját alapítványa vásárolta a diákoknak. A mobil, állítható magasságú palánkoknak köszönhetően az alsó tagozatosok is kipróbálhatják a kosárlabdát. Nézze meg cikkünkben a WEBHÍRADÓ18 riportját is!

Nagy öröm számunkra, hogy a kisebbek számára is szélesedik az űzhető sportágak száma – mondta Elek Noémi, az iskola igazgatója, miután a tanulók birtokba vették a kosárpalánkokat, amit Sági Zoltán, a Piros Iskola Alapítvány elnöke és Galgócy Zoltán alpolgármester adott át.

pirosmikul03_bent

Galgóczy Zoltánt már visszatérő vendégként köszöntötték az iskolában.

Mikulás a Piros Iskolában a XVIII.kerületben.2015.12.04.Fotó:Vörös Szilárd

Az alpolgármester idén a szabadtéri ping-pong asztalok felavatásában is tevékenyen, játékosan segédkezett és a megújult informatika terem tanév eleji átadásakor is képviselte az önkormányzatot.

A kerület vezetése fontosnak tartja, hogy az iskolákban minél tartalmasabb legyen a mindennapos testnevelés. Ez a két palánk ebben is, és a kosárlabda, mint sportág népszerűsítésében is segít.

Annak is örülök, hogy a Piros iskolában ilyen felelősen gondolkodó, és gondoskodó szülői közösség van, hiszen az alapítvány révén tulajdonképpen a szülőktől kapták a gyerekek ezeket a sporteszközöket – mondta az alpolgármester az iskolai Mikulás ünnepséggel összekötött átadáson.

pirosmikul002_bent

A WEBHÍRADÓ18 összeállítása az eseményről:

bp18.hu, Puskás Attila

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva