Új légitársasággal utazhatunk: itt a Joon!

Szerző • 2018-11-09 • Hírek, Közélet Új légitársasággal utazhatunk: itt a Joon! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva839

Az Air France a továbbiakban a Joon nevű légitársaságával közlekedik Párizs és Budapest között. A téli menetrendben 15 százalékkal növelik a kapacitást – írta az MTI.

A járatok továbbra is Air France járatszámmal üzemelnek, de a Joon leányvállalat teljesíti azokat.

Jean-Michel Mathieu, a Joon vezérigazgatója a járat ünnepélyes köszöntőjén, csütörtökön, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elmondta: üzemelésük egy éve alatt a légitársaság 3 millió utast szállított. Közölte, hogy Budapesten a téli menetrendi időszakban a tavalyihoz képest 15 százalékkal növelik a kapacitásokat.

Hozzátette: a légitársasággal az Air France célja az, hogy teszteljék az új generációs szolgáltatásokat, a fiatalosabb márkát és az olyan újdonságokat, mint például a saját hordozható eszközön való filmnézés repülés közben.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója üdvözölte a légitársaság megjelenését a ferihegyi légikikötőben. Kiemelte, hogy Budapest és Párizs között idén 700 ezerre emelkedhet az utasok száma, a piacvezető pedig továbbra is az Air France ezen a piacon.

A vezérigazgató emlékeztetett, hogy a nagyobb utasigények miatt a ferihegyi repülőtéren már zajlik a 3-as terminál építésének előkészítése, a terveket még ebben az évben véglegesítik és a jövő évben megkezdődhetnek a munkálatok .

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva