Új mosdók, ivókutak jönnek Ferihegyre

Szerző • 2019-03-24 • Hírek, Közélet Új mosdók, ivókutak jönnek Ferihegyre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva434

Elkezdődött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminálján és a SkyCourtban lévő mosdók teljeskörű felújítása. A Budapest Airport nem csak felújítja, hanem jelentősen bővíti is a mosdók területét; ezzel még a nyaralási főszezon előtt elkészülnek. Az új mosdóblokkok mellett ivókutak is várják majd az utasokat a terminálon – olvastuk a bud.hu-n.

A SkyCourt galériaszintjén, az éttermeknél kétszeres, a 2B Terminál érkező csarnokában háromszoros mosdókapacitás áll rendelkezésre hamarosan, miután a Budapest Airport hozzáfogott a mosdók átépítésének a legkritikusabb területeken.

A repülőtér 2B Termináljára évről-évre egy több, járatonként 250-350 személyes repülőgép érkezik, míg a SkyCourtban a teljes induló utasforgalom növekedése teszi indokolttá a bővítést.

A Budapest Airport az utasok visszajelzései alapján egy régóta várt fejlesztést is megvalósít: a terminálon ezentúl ivókutak is lesznek.

A Budapest Airport a fent említett mosdók átépítése és felújítása mellett – szintén az utasoktól kapott visszajelzések alapján – teljes minőségi vizsgálatot tartott a 2. Terminál valamennyi mosdójában és azonnali javítási csomagot állított össze. A javítások tartalmazzák – egyebek mellett – a gyakran megrongált eszközök, pl. szappanadagolók, papírtartók pótlását vagy cseréjét, valamennyi csaptelep lecserélését automata szenzoros működésűre, továbbá a lefolyók és a légtechnikai rendszerek tisztítását és szagmentesítését.

Az új mosdók kiépítése, illetve a régi mosdóhelyiségek ráncfelvarrása a nyári utazási szezon kezdetéig elkészül.

A Budapest Airport a következő évek során folyamatos beruházásokat hajt végre, amelyeknek köszönhetően gyorsabbá, kiszámíthatóbbá és kényelmesebbé válik a repülős utazás. A fejlesztéseket összefogó 6,5 milliárd forintos bud:plus program keretein belül már 2019 első félévében látványos változáson esik át a repülőtér. Egyebek mellett a megújuló biztonsági ellenőrzésnek és az önkiszolgáló poggyászfeladásnak köszönhetően a Budapest Airport felkészülten várhatja majd a nyári utazási szezont.

Forrás: bud.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva