Új ruhában a Wizz Air repülői

Szerző • 2015-05-21 • Hírek, Közlekedés Új ruhában a Wizz Air repülői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1149

Bemutatta tizenegyedik születésnapján új színvilágát a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság az első, új festéssel rendelkező Airbus A320-as szerdán szállt fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

Az eddigi fehér, lila és rózsaszín színekből álló kombinációból kikerült a lila, helyette sötétkéket használ a jövőben a légitársaság, a gépek festését, a légiutas-kísérők formaruháját és a honlap dizájnját is ezek a színek határozzák meg. Később a gépek belső kialakítását is megváltoztatják.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója különjáratú, Varsóba tartó repülőgépük fedélzetén repülési magasságon tartott sajtótájékoztatón azt mondta, 11-12 évvel ezelőtt az volt az álmuk, hogy jobbá tegyék az emberek életét azzal, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a repülést. Azóta a körülmények jelentősen megváltoztak, ezért más eszközöket kell alkalmazni, de most elmondható, hogy mindenki repülhet.

Budapest, 2015. május 19. Dobosok zenélnek a Wizz Air diszkont légitársaság új arculatot viselõ, Airbus 320 típusú, Varsóba induló repülõgépe elõtt a Liszt Ferenc-repülõtéren 2015. május 19-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Budapest, 2015. május 19.
Dobosok zenélnek a Wizz Air diszkont légitársaság új arculatot viselõ, Airbus 320 típusú, Varsóba induló repülõgépe elõtt a Liszt Ferenc-repülõtéren 2015. május 19-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Az induláskor meghökkentőnek kellett lenni, ezért választották a lila és rózsaszín színeket, 11 évvel később a piac más lett: az emberek többet akarnak, de a Wizz Air ma azok közé a társaságok közé tartozik, amelyek a legjobban ki tudják szolgálni az igényeket, mert alacsonyan tartják az árakat, de folyamatosan javítaniuk kell a szolgáltatás minőségét. A Wizz Air járaton bemutatták az új formaruhát is.

A légitársaság kimutatásai szerint 11 év alatt 90 millió utast szállított, 771 millió kilométert repült és 1,1 millió órát töltöttek a gépek a levegőben.

MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva