Új színek a bölcsiben

Szerző • 2018-07-25 • Hírek, Közélet Új színek a bölcsiben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1007

A Városgazda18 Zrt. munkatársai a nyári szünetek alatt több kerületi óvoda és bölcsőde karbantartásán dolgoznak, többek közt festési, mázolási és parketta felújítási munkálatokat végeznek. A Bambi Bölcsőde hét új színt is kapott.

Új színekkel fogadja majd a kicsiket a 72 férőhelyes Bambi Bölcsőde is a nyári szünet után, ahol az intézmény dolgozói több hétig tervezték a festendő helyiségek megjelenését. Az intézmény szakmai vezetője, Gál Andrea elárulta, hogy nem szerették volna a „hagyományos”, fakó bölcsődei képet követni – olvastuk a varosgazda18.hu oldalon.

Figyelembe vettük a bútorok és a linóleum színeit a festékek kiválasztásánál, és arra törekedtünk, hogy a végső összhatás színes, de egyben harmonikus is legyen. Meleg, barátságos árnyalatokat választottunk, amelyek a helyiségek egész légkörét melegebbé varázsolták. Ez a színes környezet fokozza a gyermekek képzelőerejét és kreativitását, és egyben vidám hangulatot is biztosít a bölcsődének – osztotta meg velünk a szakmai vezető.

A bölcsődében felhasznált festékek fantázianevei még a felnőttek képzelőerejét is megmozgathatják, ugyanis garnéla tapas, csípős gazpacho, palástfű, aranyeső, szalmagyopár színűek lettek a falak. A Bambi Bölcsőde szomszédságában található a Hétszínvirág Óvoda, ahol szintén festenek, továbbá parkettákat újítanak fel a Városgazda18 Zrt. munkatársai.

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva