Új terminál épül Ferihegyen a fapados járatoknak

Szerző • 2019-09-25 • Hírek, Közlekedés Új terminál épül Ferihegyen a fapados járatoknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva330

Már zajlik Ferihegyen az új fapados­terminál építése – erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését a Budapest Airport. Részleteket későbbre ígértek az ügyben, de annyit már tudunk, hogy az év végéig várható a befejezés.

“A reptérkezelő átépíti a diszkontjáratok be- és kiszállítására szolgáló bádogépületeket és a hozzájuk tartozó sétálós folyosórendszert.”

A Magyar Nemzet információi szerint az új, könnyűszerkezetes épületben a 21. századi igényeknek megfelelő komfort, azaz ülőhelyek, fűtés-hűtés, mosdók és élelmiszer-vásárlási lehetőség várja az utasokat, akik a terminál kapuin át a reptéri betonra lépnek majd, azonban nem lesz szükségük negyedórás sétára, mint most, mert buszok viszik majd őket a repülőgépek közelébe.

Amikor kész lesz az új terminál, a kerületünkben lévő repülőtéren végre búcsút inthetünk a csúfos látványt nyújtó bádog esőbeállóknak.

Fotó: MTVA / Jászai Csaba

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva