Új villamosvonal lesz a fővárosban

Szerző • 2017-08-30 • Fejlesztések, Hírek Új villamosvonal lesz a fővárosban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva486

A főváros vezetése 3-as és 62-es villamos Fehér úti megállójától vezetné el az Albertirsai úton az új vonalat, egészen a Hungexpóig. A fejlesztésekre azért van szükség, mert a kőbányai vásárközpont környékén rendezik 2020-ban az Eucharisztikus Világkongresszust, valamint egy évvel később a Vadászati Világkiállítást.

A kormány a napi.hu cikke szerint a fejlesztésekre összesen 1,527 milliárd forintot különít el Budapesten, így segítik azt, hogy a két nagy esemény méltó körülmények között menjen végbe. Ez biztosan így is lesz, hiszen nemrég a vizes vb-t is Budapest rendezte, és a világ ámult-bámult a szervezés minőségén.

A vásárközpont könnyebb megközelítése érdekében fejleszteni kell a közösségi közlekedést, erre négymilliárd forintot kap a főváros – írta a lap. Az Őrs vezér tér irányából közlekedő 3-as és 62-es villamos Fehér úti megállójától vezetnék el az Albertirsai úton az új vonalat.

Forrás, fotó: napi.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva