Újraélesztette kisbabáját egy édesanya a kerületben

Szerző • 2016-02-17 • Hírek, Közélet Újraélesztette kisbabáját egy édesanya a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1762

Csodálatos módon mentette meg kisbabája életét egy édesanya. Az asszony a XVIII. kerület egyik forgalmas csomópontján élesztette újra babáját, miközben egy mentőtiszt telefonon segítette.

A fiatalasszony éppen kisbabáját sétáltatta a Béke tér környékén, amikor ijedten vette észre, hogy alig három hónapos babája nem lélegzik. Az anya sírva telefonált a mentőknek, akik azonnal reagáltak, és az egyik tiszt a telefonnál higgadtan és szakszerűen elkezdte diktálni a teendőket az édesanyának.

Az asszony csodával határos módon nem esett pánikba, hanem pontosan követte a mentős kolléga utasításait, és megkezdte a csecsemő újraélesztését, melynek következtében beindult a kisbaba légzése. A mentősök ezzel egy időben a helyszínre értek, és stabilizálták a baba állapotát.

A mentésirányító bajtársunknak és az édesanyának, valamint az egységeknek gratulálunk, a gyermeknek pedig hosszú, egészséges, boldog életet kívánunk – írták ki az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára. Hozzátették, hogy bármennyire is kilátástalannak tűnik a helyzet, az ijedtség ellenére nem szabad pánikba esni, hanem pontosan, visszakérdezés nélkül követni kell az utasításokat.

Címlapkép: http://www.leghajo.hu/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva