Ünnepeltek a kiscsibék

Szerző • 2014-11-07 • Hírek, Közélet Ünnepeltek a kiscsibék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2098

Fél évszázados fennállását ünnepelte a Lakatos-lakótelepi Csibekas bölcsőde. A jubileumi évforduló különleges ünnepségén a bölcsi egykori és jelenlegi dolgozói egyaránt részt vettek.

Fennállásának 50. évfordulóját ünnepelte október 31-én a Csibekas bölcsőde. Az eseményt Hajasné Tallér Anikó, az intézmény szakmai vezetője nyitotta meg, akinek szavait a Szivárvány óvoda néptáncosainak fellépése, majd az egykori csibekasos bölcsődések tornabemutatója követett. Zárásként a kerületi bölcsődei gondozónők Nyitnikék kamarakórusa énekelt. Az eseményen részt vett Csomó Tamás alpolgármester, valamint Kádár Tibor és Torma Beáta önkormányzati képviselő.

Clipboard81

Hajasné Tallér Anikó a műsor kapcsán elmondta, hogy a bölcsőde a kezdetektől szoros kapcsolatot ápol a mellette lévő Szivárvány óvodával.

– Együttműködésünkkel segítünk leküzdeni az óvodába való átmenet nehézségeit, nyomon követjük a gyerekek első lépteit, és számos közös programot szervezünk. Munkánk során szeretnénk megalapozni a gyerekek egészséges és pozitív magatartását. Erre a kiváló környezet és a szakképzett munkaerő mellett most már a felújított udvar és a korszerű étkeztetés is lehetőséget nyújt. Új célok, új tervek természetesen már most is vannak, de ma az ötven év sikereit ünnepeljük.

Clipboard77

Az eseményt állófogadás zárta, ahol az üdítők, sütemények és szendvicsek mellé végül egy hatalmas születésnapi torta is begurult. Emellett a bölcsőde minden vendégnek egy kis fa tyúkanyóval kedveskedett, amibe az 1964–2014-es dátumot vésték be.

Az 50 éves évforduló alkalmából a városvezetés felújítatta a bölcsőde udvarát, balesetmentessé tette a járófelületeket, és játéktárolót épített kép: fb, Kádár Tibor

Az 50 éves évforduló alkalmából a városvezetés felújítatta a bölcsőde udvarát, balesetmentessé tette a járófelületeket, és játéktárolót épített
kép: fb, Kádár Tibor

A bölcsőde dolgozói az előző rendszerben is kiválóan teljesített. Retro kiállítás mutatta be a múltat az aulában.. kép: fb, Kádár Tibor

A bölcsőde dolgozói az előző rendszerben is kiválóan teljesített. Retro kiállítás mutatta be a múltat az aulában..
kép: fb, Kádár Tibor

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva