Fél év után veresenyezhettek az úszók

Szerző • 2020-10-05 • Hírek, Sport Fél év után veresenyezhettek az úszók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva105

Fél év elteltével rendezett először úszóversenyt a Városgazda Utánpótlás Akadémia a Vilmos Endre Sportcentrumban. A vírushelyzet miatt megszámlálhatatlan verseny, sőt a hivatalos úszószezon is elmaradt, így a sportolóknak és az edzőknek is szükségük volt arra, hogy reális képet kaphassanak a jelen teljesítményekről – írta cikkében az akademia18.hu.

A megmérettetésen összesen 65 gyerek és a Városgazdán kívül a Lőrinc 2000SE, Tempo-Aqua és az Aqua18 SE képviselték magukat.

„A felmérő versenyen 3 számban, 200 m gyors és szabadon választott 100 és 50 méteres úszásnemben versenyeztek a gyerekek. Szép eredményeket hoztunk, így bizakodva várjuk az elcsúsztatott nyári bajnokságot, amit a vírushelyzetre tekintettel november-decemberben rendez meg a szövetség” – mondta a portálnak Pasku Balázs edző.

„Szeretném megköszönni a munkát a kollégáknak, rendezőknek, Halász Marcsinak, Bernhard Károlynak és Pasku Balázsnak is. A rendezés és a vendéglátás is remekül sikerült. További sok sikert kívánok sportolóinknak” – nyilatkozta Barak Richárd szakosztályvezető.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva