Úszógálával zárta az évet a Városgazda tanfolyama

Szerző • 2014-12-16 • Hírek, Sport, Szórakozás Úszógálával zárta az évet a Városgazda tanfolyama bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1153

Vidám feladatok, többek között kajakhúzás és váltóverseny várta a gyerekeket a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. úszótanfolyamainak évzáró gáláján a Bókay-kertben. Az úszótanoncok száma az év végére meghaladta a 170-et.

Vidám feladatok, többek között kajakhúzás és váltóverseny várta a gyerekeket a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. úszótanfolyamainak évzáró gáláján a Bókay-kertben.

 uszogala01_bent

A Park uszodában lezajlott évzárón a tanulók együtt versenyeztek oktatóikkal. A vidám hangulatot Moha bácsi ötletes játékai fokozták. A kitűnő pedagógus és előadóművész bohóctréfái, játékos ötletei nélkül évek óta nem létezhet nívós gyerekprogram a kerületben.

 uszogala02_bent

A Városgazda idén februárban indította el úszótanfolyamait. Banyár László, a cég vezérigazgatója elmondta: az év végére 170 fölé emelkedett az úszást tanulók létszáma, amit ilyen rövid idő alatt mindenképpen nagy a sikerként kell elkönyvelni.
A tanfolyamok mellett a nyári úszótábor is rendkívül népszerű volt. Valamennyi turnus betelt, összesen száz fölött volt a nyári táborozók létszáma.

 bp18.hu, P. A.

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva