Útlezárás a Honvéd-meccs miatt – változik a 93A busz útvonala is

Szerző • 2017-08-10 • Hírek, Közlekedés Útlezárás a Honvéd-meccs miatt – változik a 93A busz útvonala is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva286

Augusztus 12-én, szombaton délután 6-tól játsszák a Bozsik Stadionban a Budapest Honvéd–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség 17:30 és 20:30 között lezárja a Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között, ebben az időszakban a 93A autóbusz mindkét irányban terelt útvonalon közlekedik. Részletek a cikkben!

A lezárás ideje alatt a 93A busz Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé az Üllői úton a Hengersor utcáig a menetrend szerinti, majd az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca  módosított útvonalon halad.

A Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megálló kimarad. Helyettük a buszok ideiglenesen a 136E és a 914-s autóbusz Margó Tivadar utca megállójában, és a Darányi Ignác utca 59. szám előtt állnak meg.

Kőbánya-Kispest M felé a Darányi Ignác utcáig a menetrend szerinti, majd a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon halad. A Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megálló kimarad. Helyettük a buszok a 136E és a 914-es autóbusz Dembinszky utca és Margó Tivadar utca megállójában állnak meg.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva