Változik a kormányablakok ügyfélfogadási rendje

Szerző • 2015-08-25 • Hírek, Közélet Változik a kormányablakok ügyfélfogadási rendje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva869

Új nyitva tartással várják az ügyfeleket a budapesti, okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakok szeptember 1-jétől.

Megújul a kormányablakok nyitva tartása 2015. szeptember 1-jétől. A kormányablakokban továbbra is lehetőség lesz arra, hogy hétfői napokon reggel 7-től, azaz munkaidő előtt is intézzék ügyeiket az állampolgárok, illetve minden szerdán egységesen este 8-ig kereshetőek fel az ügyfélszolgálatok. A hétfői nap kivételével minden nap reggel 8-kor kezdődik majd az ügyfélfogadás.

A kormányablakokban intézhető ügykörök száma 2015. augusztus 15-étől további 45 üggyel bővül – mint például földhasználati bejelentés –, így ezeken a helyszíneken összesen 425 ügyben tudnak majd eljárni az állampolgárok. A második generációs integrált ügyfélszolgálatok számát a jövőben tovább növeli a kormányhivatal, így a lakosság számára lakóhelyükhöz közel, korszerű és modern körülmények között új típusú és széleskörű ügyintézés válik elérhetővé.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva